Duyurular

Aylık Arşiv: Haziran 2016

MİNA ve SERKAN (EVLENİYORUZ)

Değerli kardeşlerim, İhvanlarımızdan Hasan Teoman ve Nihal Teoman ablamızın  küçük oğlu Serkan Teoman’ın 09 Temmuz 2016 Cumartesi saat 18:30 da Ankara Kocatepe Düğün salonunda Nikahları vardır. Davetlisiniz. Gençlere bizlerde mutluluklar dileriz. Devamını Oku »

SİZİN EN HAYIRLINIZ KUR’AN OKUYAN VE ÖĞRETENDİR. (hs)

SİZİN EN HAYIRLINIZ KUR’AN OKUYAN VE ÖĞRETENDİR. (hs) Sizin en hayırlınız Kur’anı Okuyan ve Öğretendir. (HS.) Buyurmuş Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa SAV.Hz.leri. Buradan yola çıkarak bu yıl ikincisini düzenlediğimiz ” Kalplerin İhyası” Projesi adı altında Kur’an Eğitimimize başladık. Allah Yardımcımız olsun. Kızlarımızın başında Nalan Hoca Hanım ve Sena Hoca Hanım, Erkek öğrencilerimizin başında da Mümin Hocam bulunuyorlar. Allah hepimize güç ... Devamını Oku »

TASAVVUFA KARŞI OLANLAR

Ebubekir Tanrıkulu Diyanet İşleri Başkanlığı Uzmanı TASAVVUFA KARŞI OLANLAR Elhamdulillâhi Rabbil âlemin Vessalâtü vesselâmü alâ Rasûlinâ Muhammedin ve alâ âlihî ve eshâbihi ecmeîn. Aziz Kardeşlerim! Peygamber Efendimiz(s.a.v):”Allah’ın kulları içinde öyle kimseler vardır ki, onlar nebi ve şehid değildirler. Fakat kıyamet gününde, Cenab-ı Hakk’ın kendilerine bahşettiği lütuf ve makamlardan dolayı nebi ve şehitler onlara gıpta ederler. Bir Arabî:”Ya Resulallah, onlar kimlerdir. ... Devamını Oku »

HAYIRLISI ALLAHTAN

Haber-Cemal Yıldız_Trabzon HADİ HAYIRLISI ALLAH’TAN Değerli kardeşlerim; Derneğimiz Bu yıl da Yine okul tatilinde 22 Haziran 2016 tarihinde başlamak üzere Kur’an Kursu Eğitimine başlayacaktır. İnşallah. Kur’anın ilk emri Allah’ın adı ile oku “İkra Bismirabbikellezi Halak” Buradan yola çıkara, KALPLERİN İHYASI projesi adı altında bu yıl ikinci Eğitimimize başlayacağız inşallah. Çıkmış olduğumuz bu kutsal yolculukta siz kardeşlerimizden dua bekliyoruz. Ayrıca bu konuda ... Devamını Oku »

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates